Synot Progressive bonus

Synot Progressive bonus

Oblíbenost jackpotů je obrovská nejen u loterií. Není se co divit. Hráči je milují, protože pro jejich zisk nemusejí dělat nic navíc. Stačí jen hrát co je baví. A online kasina jimi zase dokážou učinit lákavým i jinak neatraktivní slot. Různých progresivních bonusů najdete v online kasinech mnoho a v dnešním článku si povíme více o jackpotech od Synot Games – Synot Progressive Bonus.

Jaké úrovně SYNOT Progressive bonus nabízí

Jak jsme již zmínili, Synot Progressive Bonus je doplňková hra vybraných automatových her. Nemusí být nasazena ve všech kasinech s těmito hrami v nabídce, ale pokud je, hrajete o jackpoty ve 4 úrovních:

  • BRONZE
  • SILVER
  • GOLD
  • DIAMOND

V každém levelu se hraje o jinou částku. Ty jsou zobrazeny v horní části hracího automatu. V přímém přenosu vidíte, jak hodnoty rostou, posouváte je totiž i vy vašimi sázkami. Příjemná motivace.

Nejnižší úroveň bonusu má název Bronze. Získat v ní sice můžete nejméně peněz, zato však tento jackpot padá nejčastěji. Následně už platí pravidlo, že čím vyšší úroveň, tím menší frekvence výher. Úrovně Silver a Gold tak sice přinášejí už i vyšší částky, ale zároveň je frekvence jejich výskytu o dost nižší. Inu a nejvyšší Diamond level už vás dokáže odměnit parádní částkou, ledaže padne, jak se říká, jednou za Uherský rok.

Jak získat Synot progresivní jackpot

Protože název jackpotu zní Synot Progressive Bonus, je asi jasné, které hry vás dostanou do souboje o něj. Ano jsou to online automaty od Synot Games.

Na to, abyste si o kteroukoli z úrovní bonusu zahráli není třeba dělat nic jiného, než co obvykle. Tedy hrát svoji oblíbenou hru za skutečné peníze. Dokonce v případě Synot Jackpotů neplatí ani podmínka, že byste museli na hrací ploše vytočit tři symboly Progressive Bonusu. Netřeba. Bonus vám hra přidělí tehdy, kdy se ona rozhodne. Nezáleží dokonce ani na výši sázky, na prohrané částce, ani na ničem jiném. Jedná se čistě jen o štěstí a o vůli automatu.

SYNOT Progressive bonus se tedy spustí náhodně po odehrání hracího kola. Nezáleží dokonce ani na tom, zda bylo nebo nebylo výherní. Dokončíte spin , hra zazvoní a spustí animaci. Pro vás to znamená, že jste ve hře o 4 úrovně bonusů a v mini hře se rozhodne o tom, který jackpot získáte.

Zahrajte si o Synot Progressive Bonus i vy

Někdy provideři kasinových her svůj progresivní bonus naváží na vícero kasin - jako sdílený jackpot napříč operátory. V tomto případě se to však neděje. To znamená, že výhry na jednotlivých úrovních se skládají pouze z vkladů v tom konkrétním kasinu, ve kterém hrajete. Líto vám to však být nemusí, přesto jsou tyto výhry opravdu štědré a lákavé.

Obrovskou výhodu má Synot Progressive Bonus především v tom, že je to produkt Synotu, a hry od Synotu máme rádi nejen my, ale i hráči. Díky jejich vizuálu a bonusům patří mezi to nejlepší, co si v našich kasinech můžete zahrát, a tak bude vaše cesta za ziskem bonusu o to příjemnější.

Hrací automaty